Topmenu

Zijden bloemen abonnement

Bloemen op het werk zorgen voor een hogere productiviteit (tot 15%) van de werknemers, werken stressverlagend en zorgen voor een lager ziekteverzuim. Deze effecten zijn gebleken uit een gezamenlijk onderzoek van de universiteiten van Groningen, Exeter (Groot-Brittannië) en Queensland (Australië) waarvan de resultaten zijn gepubliceerd op 1 september 2014.

Dit onderzoek is gedaan in echte kantoren met medewerkers (geen proefpersonen) gedurende een periode van enkele maanden. Er is niet veel onderzoek gedaan naar de effecten van zijden bloemen, maar de schaarse resultaten geven aan, dat de effecten bij kunstbloemen gelijk zijn aan die van echte bloemen, mits de kunstbloemen een realistisch uiterlijk hebben.

Professor Alex Halam van The University of Queensland’s School of Psychology reageerde op de resultaten van de studie met de quote ‘Sometimes less is just less’.

Bloemen zijn dus niet alleen mooi om te zien, maar leveren u ook geld op. We zijn gespecialiseerd in stijlvolle zijden bloemstukken passend bij de uitstraling van uw bedrijf in de vorm van een zijden bloemen abonnement.

U hoeft zich bij onze bloemdecoraties geen zorgen te maken om verwelkte bloemen of onfris water in de vaas. We brengen onze bloemenabonnees 4 maal per jaar een nieuwe decoratie en nemen de ‘oude’ weer mee.

Uiteraard kunt u onze zijden bloemstukken ook kopen, maar dit raden we voor bedrijven niet aan. We komen regelmatig in hotels, restaurants of kantoorgebouwen waar zijden bloemen staan, die ongetwijfeld ooit mooi zijn geweest, maar inmiddels stoffig en verkleurd zijn en waar reeds veel mensen aan hebben gevoeld waardoor het geheel er onaantrekkelijk uit ziet.

We zorgen voor altijd stralend bloemwerk in stijlvolle vazen en schalen voor een verrassend lage prijs. We bieden het bloemenabonnement aan voor de volgende formaten:

  • Klein – ca. 20 cm doorsnede – € 25,- per maand excl. BTW
  • Middel – ca. 30 doorsnede – € 35,- per maand excl. BTW
  • Groot – ca. 40 cm doorsnede – € 45,- per maand excl. BTW 
  • Groot – ca. 40 cm doorsnede – op zuil van 80 cm hoog – € 52,50 per maand excl. BTW

Onze abonnementen zijn geldig voor tenminste 1 jaar. Bovenstaande tarieven gelden voor de regio’s Noord- en Zuid-Beveland, Walcheren en Schouwen-Duiveland (provincie Zeeland).

Bent u elders gevestigd, heeft u meerdere of grotere bloemwerken nodig, of zoekt u bloemdecoraties voor uw show, beurs of ander evenement ? We maken graag een voorstel op maat.

 

Wilt u eerst kennis maken met onze zijden bloemstukken ? Maak gerust een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.