Topmenu

Zijden bloemen abonnement

Zijden bloemen stralen altijd!

Met een zijden bloemen abonnement bent u geen tijd kwijt met het kopen, schikken en verzorgen van bloemen. Dat doen wij voor u. We brengen u ieder kwartaal een nieuwe, frisse decoratie met zijden bloemen. Zo hoeft u niet tegen een bloemstuk met een dikke laag stof te kijken en heeft u tegen geringe kosten altijd een mooie blikvanger in uw (zakelijke) interieur.

We zijn gespecialiseerd in stijlvolle zijden bloemstukken passend bij de uitstraling van uw bedrijf in de vorm van een zijden bloemen abonnement.  We brengen onze bloemenabonnees 4 maal per jaar een nieuwe decoratie en nemen de ‘oude’ weer mee.


Klant aan het woord: Vera – Eigenares schoonheidssalon in Rotterdam

Wat een prachtige ontwerpen! Eerst dacht ik eraan om bloemstukken te kopen, maar niets is leuker dan bijpassende stukken per seizoen. Dus een abonnement is perfect.


We maken mooie bloemwerken in stijlvolle vazen en schalen voor een verrassend lage prijs. We bieden het bloemenabonnement aan voor de volgende formaten:

  • Klein – ca. 20 cm doorsnede – € 25,- per maand excl. BTW
  • Middel – ca. 30 doorsnede – € 35,- per maand excl. BTW
  • Groot – ca. 40 cm doorsnede – € 45,- per maand excl. BTW 

Onze abonnementen zijn geldig voor tenminste 1 jaar. Bovenstaande tarieven gelden voor de regio’s Noord- en Zuid-Beveland, Walcheren en Schouwen-Duiveland (provincie Zeeland).

Bent u elders gevestigd? We maken graag een voorstel op maat.

Wilt u eerst kennis maken met onze zijden bloemstukken ? Maak gerust een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.