Topmenu

Zijden bloemen kopen

We maken decoraties waar u niet snel op uitgekeken bent. We gebruiken de mooiste zijden bloemen, vazen en schalen en besteden veel tijd aan het bedenken van originele decoraties en de uitvoering daarvan. In veel gevallen voegen we natuurlijke materialen toe voor een stijlvol resultaat.

We maken bloemdecoraties in diverse stijlen en kleurstellingen: Modern of romantisch, kleurrijk of juist in witte en groene tinten.


Klant aan het woord: Mariëtte uit Kockengen

Beste Marita, De bloemstukken zijn alle drie erg mooi!! Ik heb ze vanochtend uitgepakt en een mooie plek in onze nieuwe woning gegeven. Dat scheelt voorlopig een ritje naar de bloemenwinkel.


SNEL BESCHIKBAAR

We hebben meestal een aantal decoraties staan, die snel geleverd kunnen worden. Wilt u weten welke decoraties al gereed zijn? Klik dan op de onderstaande groene balk voor het overzicht. In deze lijst vindt u foto’s, afmetingen en prijzen.

OVERZICHT DECORATIES SNEL LEVERBAAR

OUTLET 

We plaatsen regelmatig 1 of meerdere zijden bloemdecoraties in de outlet. Deze decoraties zijn in de verhuur geweest. We zorgen er altijd voor, dat ze er weer piekfijn uitzien en bieden ze dan te koop aan met 35 tot 75% korting.

Wilt u weten welke decoraties momenteel verkrijgbaar zijn met hoge kortingen? Klik dan op de onderstaande groene balk voor het overzicht. In deze lijst vindt u foto’s, afmetingen en prijzen.

OVERZICHT HUIDIGE OUTLET DECORATIES

WILT U BESTELLEN ? Stuur ons een Emailbericht: INFO@ELISENSEBLOEMEN.NL


Klant aan het woord: Petra uit Arnhem

Ben erg blij met de bloemstukken die hier al staan!

(Petra bestelde bij aflevering van 2 bloemstukken een 3e bloemstuk)


Op de onderstaande foto’s ziet u een deel van de bloemstukken, die we in de loop der jaren hebben gemaakt voor onze klanten.

Zelf zo’n mooie decoratie maken, die jarenlang mooi blijft? In ons bloemschikboek ‘Stijlvol bloemschikken met zijden bloemen’ vind je stap-voor-stap beschrijvingen van 19 bloemstukken/kransen. Op de onderstaande foto’s ziet u de voorzijde en enkele pagina’s uit ons bloemschikboek. De laatste exemplaren van dit boek zijn te koop voor € 10,00 per stuk – excl. verzendkosten (€ 3,95).

Wilt u een van onze decoraties of ons bloemschikboek kopen, dan kunt u hier klikken om ons een Emailbericht te sturen. We helpen u graag verder !