Topmenu

Zijden bloemen kopen

We maken decoraties waar u niet snel op uitgekeken bent. We gebruiken de mooiste zijden bloemen, vazen en schalen en besteden veel tijd aan het bedenken van originele decoraties en de uitvoering daarvan. In veel gevallen voegen we natuurlijke materialen toe voor een stijlvol resultaat.

We maken bloemdecoraties in diverse stijlen en kleurstellingen: Modern of romantisch, kleurrijk of juist in witte en groene tinten.

SNEL BESCHIKBAAR

We hebben meestal een aantal decoraties staan, die snel geleverd kunnen worden. Wilt u weten welke decoraties al gereed zijn? Klik dan op de onderstaande groene balk voor het overzicht. In deze lijst vindt u foto’s, afmetingen en prijzen.

OVERZICHT DECORATIES SNEL LEVERBAAR

OUTLET 

We plaatsen regelmatig 1 of meerdere zijden bloemdecoraties in de outlet. Deze decoraties zijn in de verhuur geweest. We zorgen er altijd voor, dat ze er weer piekfijn uitzien en bieden ze dan te koop aan met 35 tot 75% korting.

Wilt u weten welke decoraties momenteel verkrijgbaar zijn met hoge kortingen? Klik dan op de onderstaande groene balk voor het overzicht. In deze lijst vindt u foto’s, afmetingen en prijzen.

OVERZICHT HUIDIGE OUTLET DECORATIES

WILT U BESTELLEN ? Stuur ons een Emailbericht: INFO@ELISENSEBLOEMEN.NL

Op de onderstaande foto’s ziet u een deel van de bloemstukken, die we in de loop der jaren hebben gemaakt voor onze klanten.

En als u zelf aan de slag wilt om een bloemstuk of krans te maken met zijden bloemen en blijvende natuurlijke materialen, dan is ons bloemschikboek ‘Stijlvol bloemschikken met zijden bloemen’ echt iets voor u.  We hebben nog slechts een klein stapeltje boeken. Op de onderstaande foto’s ziet u de voorzijde en enkele pagina’s uit ons bloemschikboek. De laatste exemplaren van dit boek zijn te koop voor € 10,00 per stuk – excl. verzendkosten (€ 3,95).

Wilt u een van onze decoraties of ons bloemschikboek kopen, dan kunt u hier klikken om ons een Emailbericht te sturen. We helpen u graag verder !