Topmenu

Zijden bloemen kopen

Een zijden bloemstuk van Elisense Bloemen is een flinke investering, maar dan heeft u er ook minstens 3 jaar plezier van. We gebruiken de mooiste zijden bloemen, vazen en schalen en besteden veel tijd aan het maken van onze decoraties.

Modern zijden bloemstuk op betonvoet

We maken bloemdecoraties in diverse stijlen en kleurstellingen: Modern of romantisch, kleurrijk of juist in wit-grijs-groen tinten.

Vensterbankmand met zijden bloemen rose-groen-wit

OUTLET 

We plaatsen regelmatig 1 of meerdere zijden bloemdecoraties in de outlet. Deze decoraties zijn in de verhuur geweest. We zorgen er altijd voor, dat ze er weer piekfijn uitzien en bieden ze dan te koop aan met 35 tot 75% korting.

Groot zijden bloemstuk witte ovale vaas op voet

Sla snel uw slag, want we hebben van elk bloemstuk slechts 1 of 2 stuks. OP = OP !

KLIK OP ONDERSTAANDE GROENE BALK VOOR PRIJZEN, FOTO’S EN AFMETINGEN VAN ONZE OUTLET ARTIKELEN

OUTLET STIJLVOLLE ZIJDEN BLOEMSTUKKEN

WILT U BESTELLEN ? Stuur ons een Emailbericht: INFO@ELISENSEBLOEMEN.NL

Ovaal zijden bloemstuk in pastel tinten

Op de onderstaande foto’s ziet u aantal bloemstukken, die we in de loop der jaren hebben gemaakt voor onze klanten.

En als u zelf aan de slag wilt om een bloemstuk of krans te maken met zijden bloemen en blijvende natuurlijke materialen, dan is ons bloemschikboek ‘Stijlvol bloemschikken met zijden bloemen’ echt iets voor u. Op de onderstaande foto’s ziet u de voorzijde en enkele pagina’s uit ons bloemschikboek. De prijs voor het boek bedraagt € 19,95 excl. verzendkosten (€ 3,95).

Wilt u een van onze decoraties of ons bloemschikboek kopen, dan kunt u hier klikken om ons een Emailbericht te sturen. We helpen u graag verder !